maandag 21 september 2015

GeHaakte herfstslinger


Ik maakte deze herfstslinger. Vorig jaar kocht ik het patroon hiervan in de Etsy shop van Annemarie, maar het is er toen niet van gekomen om hem te maken. Ik herinnerde me het patroon na een fijne boswandeling op een wat regenachtige zondagmiddag met mijn gezin. De stipjes op deze paddestoel maakte ik met wattenschijfje, perforator en wat lijm... Maar het kan ook met naald en draad natuurlijk.


Ik gebruikte tinten van Drops Paris en Phildar Coton 4 en ik gebruikte haaknaald 4 hiervoor. Dit is het mooie roest oranje van Drops.


Nu hangt hij nog vrolijk boven onze bank, maar ik heb hem ook als item in mijn Etsy shop aangemaakt, dus wie weet gaat hij wel binnenkort in een envelop op weg naar een nieuwe eigenaar.


Tot die tijd geniet ik nog even van hem. Het maakt me vrolijk, want ik hou echt van de herfst!!Dit is trouwens een foto van die regenachtige zondagmiddag in het bos. Nog niet veel paddestoelen te vinden trouwens.... Maar een paar.

Hij zou ook heel leuk boven het bedje van 1 van mijn kinderen kunnen hangen. 


Heerlijk toch? Laarzen aan en in de modder/plassen stampen. Wat wil je nog meer als kind : ) 

Fijne week!!
2 opmerkingen:

  1. Leuke herfstslinger. De slinger kan vast op allerlei plekjes in huis mooi hangen. Ook leuk om met de kinderen een herfsttafel te maken en de slinger daarbij te hangen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen